Jadłospis

  PONIEDZIAŁEK 22.04.2024  ZUPA:      pieczarkowa z ziemniakami, II DANIE:  makaron z szpinakiem, medaliony z indyka,                  sok owocowy,seler gluten jajko laktoza
  WTOREK 23.04.2024  ZUPA:      kalafiorowa z lanym ciastem II DANIE:  ziemniaki,  biała pieczeń,                 surówka z kapusty nowej,                  kompot owocowy,  jabłkoseler gluten laktoza jajko  
  ŚRODA 24.04.2024  ZUPA:     grochowa z ziemniakami, II DANIE: ryż, pulpety w sosie pomidorowym,                surówka z pory, ogórka i groszku,                                                                           sok owocowy    gluten seler laktoza jajko
  CZWARTEK 25.04.2024  ZUPA:       pomidorowa  z  ryżem, II DANIE:  ziemniaki, bitki z indyka,                   marchew z groszkiem,                  woda mineralna seler gluten laktoza
  PIĄTEK 26.04.2023  ZUPA:      jarzynowa z kaszą manną, II DANIE:  ziemniaki, filet z ryby smażony,                    sałatka z kapusty kiszonej,                  kompot owocowy,gluten seler laktoza jajko ryba
  PONIEDZIAŁEK 29.04.2024  ZUPA:      ogórkowa z ryżem, II DANIE: ziemniaki, jajko sadzone,                 mizeria, sok owocowyseler, gluten laktoza jajko
  WTOREK 30.04.2024  ZUPA:      krupnik, II DANIE:  ziemniaki, bitki z szynki,                  sałatka z kapusty białej,                  woda mineralna gluten seler laktoza  
  PONIEDZIAŁEK 06.05.2024ZUPA:      krem jarzynowy, II DANIE: makaron z serem,                  mus owocowy, gluten seler laktoza jajko
  WTOREK 07.05.2024  ZUPA:       rosół z makaronem, II DANIE:  ziemniaki, filet z kurczaka smażony,                  sałata lodowa z jogurtem,                  kompot owocowy,seler gluten laktoza jajko
  ŚRODA 08.05.2023  ZUPA:     szpinakowa  z ziemniakami, II DANIE: kasza jęczmienna, gulasz z karczku,                 buraczki, sok owocowy   seler gluten laktoza  

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU  KWIETNIU 2024 r. – ILOŚĆ OBIADÓW – 20         RAZEM DO ZAPŁATY   – 110,00 zł.

Termin płatności od  03.04.2024- 19.04.2024r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840