Jadłospis

DataOBIADALERGENY
  PONIEDZIAŁEK 08.04.2024ZUPA:  jarzynowa z kalafiorem, brukselką i ziemniakami, II DANIE:  spaghetti z sosem blognese,                      kompot owocowyseler gluten jajko
  WTOREK 09.04.2024ZUPA:      rosół z lanym ciastem, II DANIE:  ziemniaki, filet z indyka pieczony,                  sałatka z białej kapusty,                  kompot owocowy   seler gluten laktoza jajko
  ŚRODA 10.04.2024ZUPA:       szpinakowa z ziemniakami, II DANIE: kasza jęczmienna, gulasz z szynki,                  sałatka z ogórka kiszonego,                  sok owocowy     seler gluten  
  CZWARTEK 11.04.2024  ZUPA:      pomidorowa z makaronem. II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony,                  buraczki,                  kompot owocowy,seler gluten laktoza  
  PIĄTEK 12.04.2024ZUPA:       krupnik, II DANIE:  ziemniaki, filet z ryby smażony,                  surówka z kapusty kiszonej,                  kompot,seler gluten jajko ryba
  PONIEDZIAŁEK 15.04.2024ZUPA:      ogórkowa z ziemniakami, II DANIE:  naleśniki z serem,                  mus owocowy,seler gluten jajko laktoza
  WTOREK 16.04.2024  ZUPA:      rosół z makaronem, II DANIE:  ziemniaki, udziec z kurczaka,                                 sałatka z kapusty czerwonej i jabłka,                     sok owocowyseler gluten jajko laktoza
  ŚRODA 17.04.2024ZUPA:       jarzynowa  z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, kotlet z schabowy,                  mizeria z koperkiem,                  kompot owocowy   seler gluten laktoza jajko
  CZWARTEK 18.04.2024ZUPA:       krem z marchwi, II DANIE:  ziemniaki z kapustą, pieczeń z szynki,                  woda mineralna   seler gluten laktoza
  PIĄTEK 19.04.2024ZUPA:      kalafiorowa z manną, II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony z  ryby,                    surówka z kapusty pekińskiej,                  kompot owocowy,seler gluten jajko ryba

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU  KWIETNIU 2024 r. – ILOŚĆ OBIADÓW – 20         RAZEM DO ZAPŁATY   – 110,00 zł.

Termin płatności od  03.04.2024- 19.04.2024r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840