Jadłospis

DataOBIADALERGENY
  PONIEDZIAŁEK 03.11.2025ZUPA:      krem jarzynowy z ziemniakami II DANIE:  łazanki z kapustą, kiełbasą i boczkiem,                  sok owocowyseler gluten mleko
  WTOREK 04.11.2025ZUPA:     pomidorowa z makaronem, II DANIE: ziemniaki, filet  z kurczaka smażony,                 mizeria z koperkiem i jogurtem,                 kompot owocowyseler gluten mleko
  ŚRODA 05.11.2025ZUPA:      kalafiorowa z ziemniakami, II DANIE: kasza gryczana, gulasz z karczku,                 sałatka z buraczków, jabłka i ogórka,                 woda mineralnaseler gluten  
  CZWARTEK 06.11.2025ZUPA:      koperkowa z ryżem II DANIE: ziemniaki z kapustą, pieczeń z schabu,                  kompot owocowyseler gluten mleko
  PIĄTEK 07.11.2025ZUPA:     zupa jarzynowa z ziemniakami, II DANIE: ziemniaki, jajko sadzone,                 sałata lodowa z jogurtem,                 Kubuś Waterseler gluten jajko mleko
  PONIEDZIAŁEK 10.11.2025  
  WTOREK 11.11.2025  
  ŚRODA 12.11.2025ZUPA:      jarzynowa z brukselką i ziemniakami , II DANIE: naleśniki z serem i dżemem,                 mus owocowyseler gluten jajko mleko
  CZWARTEK 13.11.2025ZUPA:     rosół z  lanym ciastem, II DANIE: ziemniaki, pieczeń z szynki,                 sałatka  z kapusty czerwonej,                 sok owocowyseler gluten mleko  
  PIĄTEK 14.11.2025ZUPA:      krupnik, II DANIE: ziemniaki, filet z ryby smażony,                 surówka z kapusty kiszonej,                 kompot owocowyseler gluten mleko jajko ryba

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU  LISTOPADZIE 2025 r.ILOŚĆ OBIADÓW -18      RAZEM DO ZAPŁATY 99,00 zł.

Termin płatności od 01.11.2025 -17.11.2025r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intende ntem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.   

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840