Jadłospis

                                                  JADŁOSPIS

DataOBIADALERGENY
  PONIEDZIAŁEK        25.09.2023ZUPA:      jarzynowa z kurczakiem i ziemniakami, II DANIE:  naleśniki z serem,                  sok owocowy, jabłkoseler gluten laktoz
  WTOREK 26.09.2023ZUPA:       pomidorowa z makaronem, II DANIE:  ziemniaki z kapustą, pieczeń z szynki,                    kompot owocowy,                    seler gluten  jajko  laktoza
  ŚRODA 27.09.2023ZUPA:       żurek z ziemniakami, II DANIE:  kasza gryczana, gulasz  z karczku,                               sałatka z ogórka kiszonego                  kompot owocowyseler gluten laktoza
  CZWARTEK 28.09.2023ZUPA:       koperkowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, pieczeń z filetu z indyka,                               marchew z groszkiem,                                                                                                                                                              kompot owocowyseler gluten laktoza
  PIĄTEK 29.09.2023ZUPA:       krupnik, II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony z ryby,                  surówka z kapusty białej,                  kompot owocowy,seler gluten ryba jajko laktoza
  PONIEDZIAŁEK 02.10.2023ZUPA:      krem z marchwi, II DANIE: makaron, gulasz z indyka,                    surówka z pory, ogórka i groszku,                 kompot owocowyseler laktoza gluten jajko
  WTOREK 03.10.2023ZUPA:       rosół z manną, II DANIE:  kluski śl., biała pieczeń,                   sałatka z kapusty czerwonej,                  kompot owocowy                        seler gluten laktoza  jajko
  ŚRODA 04.10.2023ZUPA:       kalafiorowa  z lanym ciastem, II DANIE:  ziemniaki, filet z kurczaka smażony,                  mizeria,                  kompot owocowyseler gluten laktoza jajko
  CZWARTEK 05.10.2023ZUPA:       pieczarkowa z  ziemniakami, II DANIE:  kasza jęczmienna, gulasz mięsno                  jarzynowy,                  sok owocowyseler laktoza gluten  
  PIĄTEK 06.10.2023ZUPA:       zupa jarzynowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, filet z ryby smażony,                  sałatka z kapusty kiszonej,                  kompot owocowyseler gluten ryba jajko

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU  PAŹDZIERNIKU 2023 r. – ILOŚĆ OBIADÓW – 22         RAZEM DO ZAPŁATY   – 121,00 zł.

Termin płatności od  02.10.2023- 15.10.2023r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840

PROSIMY O ODLICZANIE DNI ZWIĄZANYCH Z WYJAZDEM NA WYCIECZKI