JADŁOSPIS
PONIEDZIAŁEK 13.03.2023 | ZUPA: pieczarkowa z makaronem, II DANIE: ziemniaki, jajko w sosie chrzanowym, fasolka szparagowa, mus owocowy, | seler gluten jajko laktoza |
WTOREK 14.03.2023 | ZUPA: pomidorowa z ryżem, II DANIE: ziemniaki, udko z kurczaka, surówka z kapusty pekińskiej, kompot owocowy, | seler gluten laktoza |
ŚRODA 15.03.2023 | ZUPA: porowa z kaszą, II DANIE: ziemniaki, pieczeń z schabu, marchew z groszkiem, kompot owocowy | gluten seler laktoza |
CZWARTEK 16.03.2023 | ZUPA: fasolowa z ziemniakami, II DANIE: makaron z sosem szpinakowo śmietankowym, medaliony z indyka grillowane, kompot owocowy, | seler gluten laktoza |
PIĄTEK 17.03.2023 | ZUPA: rosół z makaronem, II DANIE: ziemniaki, filet z ryby smażony, sałatka z kapusty kiszonej, kompot owocowy, | seler gluten laktoza ryba jajko |
REKOLEKCJE PONIEDZIAŁEK 20.03.2023 | ZUPA: żurek z kiełbasą, boczkiem i ziemniakami, chleb, sok owocowy | seler gluten |
REKOLEKCJE WTOREK 21.03.2023 | ZUPA: zupa gulaszowa z mięsem, papryką i jarzyną, bułka, jabłko | seler, gluten |
REKOLEKCJE ŚRODA 22.03.2023 | II DANIE: bigos z mięsem i kiełbasą, chleb, mandarynka | gluten |
CZWARTEK 23.03.2023 | ZUPA: jarzynowa z lanym ciastem, II DANIE: kluski śląskie, pieczeń z filetu indyka, sałatka z kapusty czerwonej, kompot owocowy, | seler gluten jajko |
PIĄTEK 24.03.2023 | ZUPA: kalafiorowa z kaszą manną II DANIE: ziemniaki, kotlet mielony z ryby, surówka z ogórka kiszonego, kompot owocowy, | seler gluten laktoza jajko ryba |
KOSZT 1 OBIADU WYNOSI 5,50 ZŁ
W MIESIĄCU MARZEC 2023 r. – ILOŚĆ OBIADÓW – 23 RAZEM DO ZAPŁATY – 126,50 zł.
Termin płatności od 01.03.2023- 15.03.2023r.
Przypominamy, że:
- Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
- Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
- Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
- Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
- Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.
Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.
Opłaty dokonać na wskazane konto bankowe:
ING BANK ŚLĄSKI 75 1050 1331 1000 0022 5839 2840