Jadłospis

DataOBIADALERGENY
  PONIEDZIAŁEK 03.02.2025  ZUPA:      z kapustą włoską i ziemniakami II DANIE:  kluski na parze, mus truskawkowy,                  sok owocowy,seler gluten jajko mleko
  WTOREK 04.02.2025  ZUPA:      jarzynowa z kaszą manną, II DANIE:  ziemniak z kapustą, pieczeń z schabu,                  kompot owocowyseler gluten mleko  jajko
  ŚRODA 05.02.2025  ZUPA:       pomidorowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony, sałata lodowa                  z jogurtem, ogórkiem i koperkiem,                  woda mineralnagluten seler mleko  jajko
  CZEWRTEK 06.02.2025  ZUPA:       szpinakowa z ziemniakami, II DANIE:  kasza, gulasz z szynki, buraczki,                  woda mineralna,seler mleko gluten
  PIĄTEK 07.02.2025ZUPA:      krupnik, II DANIE:  ziemniaki, filet z ryby smażony                  surówka z kapusty białej,                  kompot owocowy,seler jajko ryba gluten
  PONIEDZIAŁEK 10.02.2025ZUPA:     grochowa z ziemniakami II DANIE:  makaron, pulpety w sosie pieczarkowym,                  surówka z marchwi i owoców,                  woda Kubuśseler mleko laktoza gluten
  WTOREK 11.02.2025ZUPA:        jarzynowa z lanym ciastem, II DANIE:  ziemniaki, bitki z filetu indyka,                                 surówka z pory,                     kompot owocowyseler mleko laktoza gluten jajko
  ŚRODA 12.02.2025ZUPA:      kalafiorowa z  kaszą manną, II DANIE:  ziemniaki, kotlet schabowy,                  mizeria z koperkiem,                  sok owocowyseler mleko jajko laktoza
  CZWARTEK 13.02.2025ZUPA:     rosół  z makaronem, II DANIE: kopytka, gulasz z szynki,                 sałatka z kapusta czerwonej,                 woda mineralnaseler mleko jajko
  PIĄTEK 14.02.2025ZUPA:      koperkowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony z ryby,                 surówka  z  kapusty kiszonej,                 kompot owocowyseler mleko ryba jajko  

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU LUTYM 2025R . – ILOŚĆ OBIADÓW -10  RAZEM DO ZAPŁATY 55,00  – zł.

Termin płatności od 01.02.2025 – 14.02.2025r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840