Jadłospis

DataOBIADALERGENY
  PONIEDZIAŁEK 17.03.2025ZUPA:      z kurczakiem i ziemniakami, II DANIE: naleśniki z serem,                 sok owocowy,            seler gluten, jajko, mleko
  WTOREK 18.03.2025ZUPA:       marchewkowa z kaszą manną, II DANIE:  ziemniaki z kapustą, pieczeń z karczku,                  kompot owocowy,seler, gluten  
  ŚRODA 19.03.2025ZUPA:      kalafiorowa z lanym ciastem , II DANIE: ziemniaki, kotlet mielony, buraczki,                 kompot owocowy   seler, gluten, jajko, mleko
  CZWARTEK 20.03.2025ZUPA:      rosół makaronem, II DANIE: ziemniaki, udko z kurczaka,                 marchew z groszkiem,                 kompot owocowy,seler, gluten mleko  
  PIĄTEK 21.03.2025ZUPA:     koperkowa z ryżem II DANIE: ziemniaki, filet z ryby smażony,                 surówka z  kapusty białej,                 kompot owocowy,seler, gluten, mleko, ryba, jajko, gluten
  PONIEDZIAŁEK 24.03.2025ZUPA:     pieczarkowa z ziemniakami, II DANIE: spaghetti z sosem bolognes,                 woda mineralna,seler gluten  
  WTOREK 25.03.2025ZUPA:     krupnik, II DANIE: ziemniaki, bigos,                 kompot owocowyseler, gluten mleko
  ŚRODA 26.03.2025ZUPA:      krem jarzynowy z ziemniakami, II DANIE: ryż, gulasz z sosem słodko kwaśnym,                  kompot owocowy             seler
  CZWARTEK 27.03.2025ZUPA:      rosół z makaronem, II DANIE: ziemniaki, pieczeń z schabu,                   sałatka z kapusty czerwonej,                 sok owocowy,seler, gluten mleko
  PIĄTEK 28.03.2025ZUPA:      pomidorowa z ryżem II DANIE: ziemniaki, kotlet mielony z ryby,                 surówka z kapusty pekińskiej,                 kompot owocowy,seler gluten, jajko, ryba, mleko  

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU MARCU 2025R . – ILOŚĆ OBIADÓW -21  RAZEM DO ZAPŁATY 115,50  – zł.

Termin płatności od 01.03.2025 – 15.03.2025r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840