Jadłospis

                                           JADŁOSPIS

  PONIEDZIAŁEK 13.03.2023ZUPA:      pieczarkowa z makaronem, II DANIE: ziemniaki, jajko w sosie chrzanowym,                 fasolka szparagowa,                 mus owocowy,          seler gluten jajko laktoza
  WTOREK 14.03.2023ZUPA:       pomidorowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, udko z kurczaka,                  surówka z kapusty pekińskiej,                  kompot owocowy,seler gluten laktoza
  ŚRODA 15.03.2023ZUPA:       porowa z kaszą, II DANIE:  ziemniaki, pieczeń z schabu,                  marchew z groszkiem,                  kompot owocowy   gluten seler laktoza
  CZWARTEK 16.03.2023ZUPA:       fasolowa z  ziemniakami, II DANIE:  makaron z sosem szpinakowo                  śmietankowym,                  medaliony z indyka grillowane,                  kompot owocowy,seler gluten laktoza  
  PIĄTEK 17.03.2023ZUPA:      rosół z makaronem, II DANIE:  ziemniaki, filet z ryby smażony,                  sałatka z  kapusty kiszonej,                  kompot owocowy,seler gluten laktoza ryba  jajko
REKOLEKCJE PONIEDZIAŁEK 20.03.2023ZUPA:     żurek z kiełbasą, boczkiem i ziemniakami,                 chleb, sok owocowyseler gluten  
REKOLEKCJE     WTOREK 21.03.2023ZUPA:   zupa gulaszowa z mięsem, papryką i jarzyną,              bułka, jabłko            seler, gluten  
REKOLEKCJE       ŚRODA 22.03.2023II DANIE:  bigos z mięsem i kiełbasą,                  chleb, mandarynkagluten  
  CZWARTEK 23.03.2023  ZUPA:       jarzynowa z lanym ciastem, II DANIE:  kluski śląskie, pieczeń z filetu indyka,                    sałatka z kapusty czerwonej,                  kompot owocowy,seler gluten jajko
  PIĄTEK 24.03.2023  ZUPA:      kalafiorowa z kaszą manną II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony z ryby,                  surówka z ogórka kiszonego,                  kompot owocowy,seler gluten laktoza jajko ryba  

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU  MARZEC 2023 r.ILOŚĆ OBIADÓW23               RAZEM DO ZAPŁATY   – 126,50 zł.

Termin płatności od  01.03.2023- 15.03.2023r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840