Jadłospis

DataOBIADALERGENY
  PONIEDZIAŁEK        22.09.2025ZUPA:     pieczarkowa z ziemniakami, II DANIE:  kasza gryczana, gulasz  z karczku,                               sałatka z ogórka kiszonego,   sok owocowyseler mleko gluten  
  WTOREK 23.09.2025ZUPA:       pomidorowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki z kapustą, pieczeń z szynki,     woda mineralna                    seler, mleko gluten  
  ŚRODA 24.09.2025ZUPA: kalafiorowa z kaszą manną, II DANIE:   ziemniaki, kotlet mielony,                         sałata lodowa z jogurtem,       sok owocowyseler, gluten mleko
  CZWARTEK 25.09.2025ZUPA: rosół z makaronem, II DANIE:  ziemniaki, pieczeń z filetu z indyka,                      marchew z groszkiem,                                 kompot owocowyseler, gluten mleko
  PIĄTEK 26.09.2025ZUPA:       krupnik, II DANIE:  ziemniaki, filet z ryby smażony,  surówka z kapusty białej,                  sok owocowy,seler, gluten ryba, jajko mleko
  PONIEDZIAŁEK 29.09.2025ZUPA:      jarzynowa z kurczakiem i ziemniakami, II DANIE: naleśniki z serem i dżemem,                 mus owocowyseler mleko, gluten jajko
  WTOREK 30.09.2025ZUPA:       kalafiorowa z lanym ciastem, II DANIE:  ziemniaki, biała pieczeń,   sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem,                 
kompot owocowy                        
seler, jajko gluten mleko  
  ŚRODA 01.10.2025ZUPA:       porowa z kaszą, II DANIE:  ziemniaki, filet z kurczaka smażony,                  mizeria z jogurtem i koperkiem,                  woda mineralnaseler, gluten, mleko jajko
  CZWARTEK 02.10.2025ZUPA: krem z marchwi i dyni z ziemniakami, II DANIE:  makaron z szpinakiem,          medaliony z indyka,                  sok owocowyseler mleko gluten  
  PIĄTEK 03.10.2025ZUPA:      koperkowa z ryżem, II DANIE:  ziemniaki, kotlet mielony z ryby, surówka z kapusty kiszonej   kompot owocowyseler gluten, ryba jajko, mleko

KOSZT  1 OBIADU WYNOSI  5,50 ZŁ

W MIESIĄCU  WRZEŚNIU 2025 r.ILOŚĆ OBIADÓW -17          RAZEM DO ZAPŁATY 93,50 zł.

Termin płatności od 05.09.2025 -18.09.2025r.

Przypominamy, że:

  1. Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
  2. Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
  3. Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
  4. Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
  5. Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.   

Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.

Opłaty  dokonać na wskazane konto bankowe:

 ING BANK ŚLĄSKI  75 1050 1331 1000 0022 5839 2840