PONIEDZIAŁEK 22.04.2024 | ZUPA: pieczarkowa z ziemniakami, II DANIE: makaron z szpinakiem, medaliony z indyka, sok owocowy, | seler gluten jajko laktoza |
WTOREK 23.04.2024 | ZUPA: kalafiorowa z lanym ciastem II DANIE: ziemniaki, biała pieczeń, surówka z kapusty nowej, kompot owocowy, jabłko | seler gluten laktoza jajko |
ŚRODA 24.04.2024 | ZUPA: grochowa z ziemniakami, II DANIE: ryż, pulpety w sosie pomidorowym, surówka z pory, ogórka i groszku, sok owocowy | gluten seler laktoza jajko |
CZWARTEK 25.04.2024 | ZUPA: pomidorowa z makaronem, II DANIE: ziemniaki, bitki z indyka, marchew z groszkiem, woda mineralna | seler gluten laktoza |
PIĄTEK 26.04.2023 | ZUPA: jarzynowa z kaszą manną, II DANIE: ziemniaki, filet z ryby smażony, sałatka z kapusty kiszonej, kompot owocowy, | gluten seler laktoza jajko ryba |
PONIEDZIAŁEK 29.04.2024 | ZUPA: ogórkowa z ryżem, II DANIE: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria, sok owocowy | seler, gluten laktoza jajko |
WTOREK 30.04.2024 | ZUPA: krupnik, II DANIE: ziemniaki, bitki z szynki, sałatka z kapusty białej, woda mineralna | gluten seler laktoza |
PONIEDZIAŁEK 06.05.2024 | ZUPA: krem jarzynowy, II DANIE: makaron z serem, mus owocowy, | gluten seler laktoza jajko |
WTOREK 07.05.2024 | ZUPA: rosół z makaronem, II DANIE: ziemniaki, filet z kurczaka smażony, sałata lodowa z jogurtem, kompot owocowy, | seler gluten laktoza jajko |
ŚRODA 08.05.2023 | ZUPA: szpinakowa z ziemniakami, II DANIE: kasza jęczmienna, gulasz z karczku, buraczki, sok owocowy | seler gluten laktoza |
KOSZT 1 OBIADU WYNOSI 5,50 ZŁ
W MIESIĄCU KWIETNIU 2024 r. – ILOŚĆ OBIADÓW – 20 RAZEM DO ZAPŁATY – 110,00 zł.
Termin płatności od 03.04.2024- 19.04.2024r.
Przypominamy, że:
- Brak terminowej wpłaty będzie jednoznaczny z rezygnacją korzystania z posiłków.
- Przed dokonaniem przelewu za kolejny miesiąc należy skonsultować wszelkie odliczenia i uzgodnić wysokość kwoty do zapłaty z Intendentem.
- Tylko zgłoszone nieobecności podlegają odliczeniu (nr tel. 32-2486132 wew. 21 lub 27).
- Jednodniowe nieobecności nie stanowią podstawy do odliczenia.
- Całkowitą rezygnację korzystania z obiadów należy zgłaszać z miesięcznym wyprzedzeniem.
Prosimy o wpłacanie dokładnej (bez zaokrągleń) wyliczonej kwoty za obiady.
Opłaty dokonać na wskazane konto bankowe:
ING BANK ŚLĄSKI 75 1050 1331 1000 0022 5839 2840