Opłaty za obiady prosimy dokonywać na konto bankowe:
ING Bank Śląski 75 1050 1331 1000 0022 5839 2840
Prosimy o przesyłanie potwierdzenia przelewu bankowego na e-mail: intendent@sp22.edu.pl
Zasady korzystania ze stołówki szkolnej.
Opłaty za obiady prosimy dokonywać na konto bankowe:
ING Bank Śląski 75 1050 1331 1000 0022 5839 2840
Prosimy o przesyłanie potwierdzenia przelewu bankowego na e-mail: intendent@sp22.edu.pl
Zasady korzystania ze stołówki szkolnej.
|
|||||||||
Pon | Wt | Śr | Czw | Pt | Sob | Ndz | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10* Dzień Patrona Cały dzień |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
24* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
25* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
26* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
27* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
28* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
29* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
|||
30* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
31* Zimowa przerwa świąteczna Cały dzień |
Kalendarz stworzony przezKieran O'Shea